vrijdag, mei 17, 2024

Werth oppermachtig in WB Kur Den Bosch

Met overmacht heeft de Duitse topamazone Isabell Werth de wereldbeker Freestyle gewonnen in Den Bosch. Met de 14-jarige DSP Quantaz DSP gaf zij haar concurrenten het nakijken met een verpletterende score van 85.250 procent. Net als in de Grand Prix wist Charlotte Fry de tweede plek te bemachtigen en met een persoonlijk record vestigde Emmelie Scholtens zich op plaats drie.

De wereldbeker kür op muziek tijdens Indoor Brabant laat de magie zien van de paardensport, waarin kracht en elegantie elkaar afwisselen op de ondersteunende ritmes van muziek. Toch werd het publiek pas in de tweede helft van de wedstrijd getrakteerd op fenomenale technische hoogstandjes.

Persoonlijk record voor Emmelie Scholtens

Natuurlijk was de hoop op een podiumplek gevestigd op de vier Nederlandse deelnemende combinaties. Emmelie Scholtens had met Indian Rock in de Grand Prix al laten zien goed te kunnen meekomen met haar Britse en Duitse concurrenten door een derde plaats op te eisen. Vandaag steeg de combinatie nog eens boven zichzelf uit door een persoonlijk record neer te zetten met een totaal van 82.095 procent.

Nederlandse resultaten

  • plaats 3: Emmelie Scholtens met Indian Rock 82.095%
  • plaats 7: Marieke van der Putten en Torveslettens Titanium RS2 N.O.P. 77.405%
  • plaats 11: Devenda Dijkstra en Hero 74.755%
  • plaats 14: Dirk Jan van de Water en Hexagon’s Grandville 71.28%

Related Articles

3,471FansLike
719VolgersVolg
717VolgersVolg
- Advertisement -spot_img

Latest Articles