Over ons

Paard & Ponygids is een online platform gemaakt voor en door liefhebbers van paarden(sport). Die liefde voor paarden- en pony’s heeft er toe geleid dat Paard & Ponygids inmiddels is uitgegroeid tot een goedbezocht actueel hippisch medium.

Regelmatig zijn wij aanwezig bij hippische (sport)evenementen, gewapend met camera, schrijfblok en laptop om datgene wat wij zien aan uw over te brengen in woord en beeld. Het plezier dat wij beleven aan de paarden(sport) hopen wij op deze manier aan u over te dragen.

Steeds meer mensen weten Paard & Ponygids te vinden en dat stimuleert ons om nog meer ons enthousiasme op onze site vorm te geven. Dagelijks zijn wij op zoek naar actualiteit en ook onze hippische bedrijvengids wordt met regelmaat bijgehouden, zodat er een actueel overzicht is van alle diensten en producten die er op paardengebied te vinden zijn. Om onze klanten nog meer van dienst te zijn hebben wij een actueel evenementen overzicht, waarbij u in één oogopslag ziet wanneer welk evenement plaatsvindt.

In ontwikkeling


Paard & Ponygids is en blijft in ontwikkeling, wij spelen in op de huidige eisen en wensen die er worden gesteld en dit is terug te zien aan de aanpassingen die regelmatig worden uitgevoerd aan onze website en de dagelijkse content die wordt toegevoegd aan website en  social media kanalen.

Geschiedenis


In 2003 ontstond het idee om op internet een gids te maken die zowel per provincie als landelijk laat zien wat er op het gebied van paarden en pony’s te beleven is. Inmiddels is de gids uitgegroeid tot een echte portal voor de paardenbranche die zich nog steeds aan het ontwikkelen is. De gids is sinds 2003 online en was daarmee de eerste in zijn soort.

Paard en Ponygids is in 2010 overgenomen door 1-2 OK | Media. In 2014 heeft paardenponygids.nl een eerste grote metamorfose ondergaan. De site is aangepast aan de huidige gebruikseisen en is uitgebreid met een actualiteitenrubriek. Deze vorm is leidraad geweest voor de verdere ontwikkeling van paard & ponygids.

Het aantal bezoekers en adverteerders groeit gestaag. Steeds meer bezoekers weten ons te vinden voor het lezen van nieuws, de evenementenkalender/agenda en de bedrijvengids.

Samenwerking

Paard & Ponygids is tevens een gedegen samenwerkingspartner. Wij bieden ruimte aan bedrijven en/of personen die een kanaal zoeken om hun boodschap richting de hippische wereld kracht bij willen zetten, innovatie onder de aandacht willen brengen of middels een presentatie hun bedrijf breder in de markt willen zetten. Mocht dit ook iets voor u zijn, neem dan contact met ons op via info@paardenponygids.nl of via 06-50404030.