woensdag, mei 22, 2024

Dinja van Liere pakt overwinning in CDI3* kür

Een mooiere overwinning kon Dinja van Liere zich niet wensen. In de driesterren kür op muziek van Indoor Brabant zette de amazone met haar paard Vita di Lusso (v. Vitalis) met 79.155 procent de hoogste score neer voor een volle tribune.

Volledig Nederlands podium

Van Liere deelde het podium met nog twee Nederlandse amazones. Emmelie Scholtens eindigde op een mooie tweede plaats met de indrukwekkende zwarte hengst Desperado. Met een score van 77.525 procent bleef deze combinatie de nummer drie, Marlies van Baalen met een klein verschil voor. Zij plaatste zich op op plaats drie met de Totilas nakomeling Go Legend.

Werth en Fry in top 5

Een nette vierde plaats was er voor de Britse Charlotte Fry en de zwarte Negro zoon Nespresso. Isabell Werth verdedigde de Duitse eer en maakte de top vijf compleet met de 12-jarige zwarte merrie Superb 2 (v. Surprice).

Bekijk hier de volledige uitslag

Related Articles

3,471FansLike
719VolgersVolg
717VolgersVolg
- Advertisement -spot_img

Latest Articles