2.1 C
New York
donderdag, december 1, 2022

Buy now

Razendsnel rondje Ciriesi leidt tot winst

Razendsnel rondje van Ciriesi betaalt zich uit in winst

Slechts 57.09 seconden waren er nodig voor Francesca Ciriesi om de winnende tijd neer te zetten in de voorlaatste springrubriek op het CHIO in Rotterdam. De Italiaanse amazone kwam vanmorgen als derde het parcours binnen en stuurde de 12-jarige Chacco’s Boy trefzeker door het 1.45m parcours. 

Het parcours bracht de combinaties niet echt in de problemen, waardoor de tijd de absolute scheidsrechter bleek in deze wedstrijd. De Zweedse Wilma Hellström kwam met Appearance (v.Conthargos) het dichtst in de buurt in een tijd van 57.72s. De 15-jarige Chillipepper onder het zadel bij de Zuid-Afrikaan Oliver Lazarus eindigde als derde. Met zijn rit bleef hij Hessel Hoekstra nipt voor.

Hoekstra beste Nederlander

Hoekstra zette het beste Nederlandse resultaat neer in een prima omloop met de 12-jarige  Azteca dochter Famariloma. Ook Bas Moerings, Jens van Grunsven en Maikel van der Vleuten bleven foutloos, waarbij Van der Vleuten een voorzichtig rondje reed met de nog maar 8 jaar jonge O’bailey van het Brouwershof.

Bekijk hier de volledige uitslag

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,587VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles