2.1 C
New York
donderdag, december 1, 2022

Buy now

Julien Epaillard snelste in Kralingse Bos

Na een tienkoppige barrage was het Julien Epaillard die de overwinning op zijn naam mocht schrijven in het Kralingse Bos. De Fransman zette zowel in de eerste als in de tweede omloop de snelste tijden neer met de 9-jarige ruin Donatello d’Auge. Het beste Nederlandse resultaat kwam van Kevin Jochems met Casillas van de Helle. Jochems wist in de barrage een knappe foutloze omloop neer te zetten met de 10-jarige schimmelruin, maar de tijd was niet snel genoeg om een plek in de top vijf te kunnen bemachtigen.

Foutloos

De voorspelde regen bleef gelukkig uit in de 1.50m rubriek, waardoor de 41 springcombinaties onder prachtige omstandigheden het parcours konden springen. Marcus Ehning beet het spits af met de schimmelmerrie Calanda en zette als eerste combinatie direct een foutloze omloop neer in het Kralingse Bos. In totaal wisten nog eens 9 combinaties zich aan het rijtje foutlozen toe te voegen, waardoor het publiek mocht rekenen op een stevige barrage. 

Beste Nederlander

De enige Nederlander die zich wist te plaatsen voor de barrage was Kevin Jochems net Casillas van de Helle. Helaas was deze combinatie, ondanks een mooi foutloos rondje, niet snel genoeg voor een plek op het podium. Julien Epaillard, Pieter Clemens en Hans-Dieter Dreher slaagden daar wel in. Epaillard bleef daarbij als enige onder de 32 seconden en pakte de overwinning. Pieter Clemens had net iets meer tijd nodig voor zijn omloop en volgde op plaats twee. Hans-Dieter Dreher stuurde Cous Cous vervolgens knap naar de derde plaats. In totaal bleven zeven van de tien combinaties foutloos in de barrage. 

Klik hier voor de volledige uitslag

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,587VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles