2.2 C
New York
maandag, november 29, 2021

Buy now

Bart Bles wint race tegen de klok in Rotterdam

Bart Bles heeft de race tegen de klok gewonnen in de 1.45m openingsrubriek in Rotterdam. Rolf-Göran Bengtsson had ruim een seconde meer nodig voor zijn rit en werd met Zuccero tweede. Ibrahim Hani Bisharat werd derde.

Alleen Bart Bles en Rolf-Göran Bengtsson slaagden er in om foutloos te blijven vandaag. Bart Bles zette met Grenoble DN een goed doordachte fijne rit neer, waarbij niets aan het toeval werd overgelaten. Met een tijd van 78.02 seconden bleef hij ruim binnen de tijd en noteerde de eerste foutloze rit.

Bengtsson deed als laatste starter nog een prima poging om voor Bles uit te komen. Zijn paard Zuccero vloog feilloos over de hindernissen, maar de Zweedse ruiter kwam niet over de tijd van Bles heen en eindigde op plaats twee.

Jordanier Ibrahim Hani Bisharat stuurde zijn Henrietta foutloos door het parcours, maar hij had daar wel meer tijd voor nodig dan was toegestaan. Met 90.30 seconden op de klok was hij daarmee de snelste tweefouter in het parcours.

Bekijk hier de volledige uitslag

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,033VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles