5.9 C
New York
donderdag, januari 20, 2022

Buy now

Winst voor Daniel Deusser en Casallvano

Daniel Deusser heeft zijn barragekwaliteiten in Rotterdam weer laten zien. De Duitse springruiter liet maar liefst 18 combinaties achter zich. Kevin Staut eindigde als tweede en Maikel van der Vleuten noteerde het beste Nederlandse resultaat met een zevende plaats in het eindklassement.

Maar liefst 22 combinaties wisten een plek te bemachtigen in de barrage vanmiddag in de internationale springrubriek, waarbij punten konden worden verdiend voor de Longines Ranking. Onder hen vier Nederlandse combinaties.

Uiteindelijk verschenen 19 combinaties nogmaals in de ring voor de barrage. Slechts zeven combinaties wisten daar voor de tweede keer de nul te bewaren.

Daniel Deusser zette ogenschijnlijk eenvoudig de snelste tijd neer met de 12-jarige Casallvano. In slechts 37.15s behaalden zij de eindstreep. Vervolgens kwam het resterende deelnemersveld, ondanks verwoede pogingen niet meer in de buurt van de snelle Duitse combinatie. Kevin Staut kwam nog het dichtst in de buurt met zijn Blackonda in een tijd van 37.24s. Op ruim een seconde afstand eindigde Angelie von Essen op plaats drie.

Maikel van der Vleuten slaagde er met Snoes als enige Nederlander in om foutloos de barrage door te komen. De combinatie eindigde op een nette zevende plaats in het klassement.

Morgen staat er opnieuw springen op het programma met om halfdrie de Grote Prijs van Rotterdam als afsluiting van het CHIO.

klik hier voor de uitslag

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,121VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles