21.1 C
New York
woensdag, mei 18, 2022

Buy now

Breaking: Indoor Brabant per direct afgelast

Naar aanleiding van de persconferentie van premiere Rutte en de daar aangekondigde richtlijnen rondom het Corona virus heeft de directie van The Dutch Masters besloten om per direct de wedstrijden te annuleren. Daarmee komt een einde aan The Dutch Masters 2020.

In de persconferentie kondigde Minister President Mark Rutte aan dat per direct alle wedstrijden met meer dan 100 deelnemers worden afgelast. Daarnaast worden mensen verzocht zoveel mogelijk thuis te werken. Mensen met luchtweg-, verkoudheid-, en/of keelklachten en/of koorts dienen sowieso binnen te blijven.

Aanleiding voor de nieuwe maatregelen komen nadat het RIVM een aantal besmettingen niet naar de bron kan herleiden. Hierdoor kan niet worden vastgesteld waar mensen besmet zijn geraakt en is de grip op indamming van het virus kwijt.

later meer….

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,311VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles