Ereronde voor Harrie Smolders en Nixon van ’t Meulenhof

Nixon van 't Meulenhof winaar rubriek 6-jarigen Mechelen
Harrie Smolders met Nixon van t Meulenhof. Foto: Chris Coessens

Een mooie overwinning voor Nixon van ’t Meulenhof. Onder het zadel van Harrie Smolders sprong de zesjarige hengst naar de overwinning van de rubriek voor zesjarigen.

Het middagprogramma van Jumping Mechelen staat vandaag in het teken van de fokkerij met verschillende rubrieken voor jonge paarden. In de rubriek voor zesjarige hengsten viel de hoofdprijs in handen van Harrie Smolders met Nixon van ’t Meulenhof (v. Denzel v.’tMeulenhof). De voshengst bleef in de strijd om de winst de enige andere foutloze hengst voor.

De nummer twee, Nadal Hero (v. Kannan), werd gereden door de Belgische springruiter James Peeters. Deze combinatie was ruim anderhalve seconde langzamer dan Nixon van ’t Meulenhof.

Op plaats drie eindigde Nector vd Bisschop (v. Echo van ’t Spieveld. Onder het zadel bij Pieter Kenis noteerde de combinatie de snelste tijd, maar daar werden vanwege een springfout nog 4 strafpunten bij opgeteld. Nero de Semilly N. (v. Diamant de Semilly) eindigde op de vierde plaats met eveneens 1 springfout.

Klik voor uitslagen