Mr Uno-K van ’t Kattenheye imponeert bij 7-jarigen

Derde plaats voor Harrie Smolders en Escape Z

Uno-K van t Kattenheye wint 7-jarigen rubriek in Mechelen 2019
Jan Vermeiren met Uno-K van t Kattenheye. Foto: Chris Coessens

Onder het zadel bij Jan Vermeiren sprong Mr Uno-K van ’t Kattenheye naar de overwinning in de rubriek voor 7-jarige springhengsten.

Van de 13 combinaties wisten er vier een plek te bemachtigen voor de barrage. Onder hen ook Harrie Smolders met Escape Z (v. Emerald v.’t Ruytershof).

Harrie Smolders met Escape Z. Foto: Chris Coessens-2

Eerder vandaag boekte Harrie Smolders al een overwinning in de rubriek voor 6-jarigen en ook nu mocht de springruiter weer plaatsnemen op het podium. Ditmaal eindigde de Nederlander op de derde plaats in het klassement. De combinatie was razendsnel met een tijd van 37.48s, maar moest wel 1 springfout incasseren.

Kampioensdeken voor Numero Uno zoon

Het was Jan Vermeiren die in deze rubriek de kampioensdeken mocht omhangen bij zijn paard. De 7-jarige Numero Uno zoon wist zijn barrage omloop als enige foutloos onder de 40 seconden te springen. Pieter Clemens stuurde A Golden Boy Hero Z (v. Aganix du Seigneur) tenslotte behoedzaam maar foutloos naar een mooie tweede plaats.

Klik voor uitslagen