NK Dressuur in 2020 van 29 t/m 31 mei

Edward Gal neemt leiding met Zonik
Edward Gal met Glock's Zonik N.O.P. Foto: Tabitha de Bie

Het Nederlands Kampioenschap Dressuur zal in 2020 in het weekend van 29 tot en met 31 mei worden verreden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Het NK is voor de Senioren, de deelnemers in de U-25, de Young Riders, Junioren, Children en Para-dressuur een belangrijk observatiemoment voor de Olympische Spelen en internationale kampioenschappen die later in het seizoen op de wedstrijdkalender staan.

Uiteraard worden in 2020 ook weer de ZZ-Zwaar en Lichte Tour kampioenschappen verreden. Wie neemt het stokje over van de Nederlands Kampioen van 2019? Of gaat Edward Gal voor de 11e keer de NK titel in de wacht slepen…

Kijk voor meer informatie op www.NK-dressuur.nl