FEI brengt een Fantasy Nations Cup Game uit

Nations Cup hindernis
Nations Cup. Foto: Tabitha de Bie - Paard & Ponygids

De FEI brengt een Fantasy Nations Cup Game uit en heeft daarom de handen ineen geslagen met het bedrijf Feeling Sports©. Het doel van het spel is om een nieuwe revolutie op paardensportgebied tot stand te brengen en met het ‘Longines FEI Jumping Nations Cup™ Fantasy Game’ kan iedere paardensportliefhebber interactief de sport gaan beleven.

Echte game changer

De lancering van het spel zal plaatsvinden tijdens de eerste divisie 1 Nations Cup wedstrijd in La Baule. Het spel wordt door beide partijen een echte Game Changer genoemd. Waar je je ook ter wereld bevindt, het spel kan gratis tot aan de Nations Cup finale worden gespeeld. Leuke bijkomstigheid is dat er mooie prijzen te winnen zijn. Het spel is in het Engels, Duits of Frans beschikbaar, waardoor het door iedereen kan worden gespeeld en het is geschikt voor computer, tablet of smartphone.

Hoe werkt het spel?

Heel simpel, voorafgaand aan elke Nations Cup moet je een team selecteren, je geeft verder aan hoeveel foutloze omlopen de teamleden zullen rijden en je voorspelt welk team het beste zal presteren. De juiste voorspelling zal vervolgens een aantal punten opleveren en de speler die aan het eind de meeste punten heeft behaald wint. De hoofdprijs is een exclusieve VIP reis voor twee personen naar de Nations Cup finale in Barcelona.

Betrokkenheid van fans

“Ons doel is om de betrokkenheid van fans te ondersteunen door ze dit fantasy-platform aan te bieden. Naast dat de FEI een organisatie van wereldklasse is, zijn zij ook een digitale pionier in de paardensport en dit demonstreert temeer dat zij het voortouw willen nemen in innovatie. Met dit spel willen we op vriendelijke en eenvoudige wijze een intensere beleving van de Nations Cup meegeven aan de fans

Francois Grenet – CEO Feeling Sports

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe het spel gespeeld wordt en hoe je je kunt aanmelden? Bekijk dan onderstaande video. Wil je je direct aanmelden klik dan hier.

Schrijf je in en maak kans op mooie prijzen #FEItv