21.4 C
New York
vrijdag, september 17, 2021

Buy now

Lily Freeman-Attwood sluit spannende U25 springrubriek met winst af

Bloedstollend spannend, deze woorden omschrijven misschien het best het verloop van de barrage van de U25 springruiters vanavond. De ultieme uitkomst van deze avond kwam in handen van de Britse amazone Lily Freeman-Attwood die op onnavolgbare wijze de 9-jarige Karibou Horta wist te sturen in slechts 33.04 seconden, ruim 3 seconden sneller dan de nummer twee.

Dertien internationale combinaties hadden zich vanavond weten te plaatsen voor de barrage. En deze jonge springcombinaties waren er stuk voor stuk op gebrand de wedstrijd te winnen. De zege kwam uiteindelijk in handen van Lily Freeman-Attwood en Karibou Horta. Deze amazone reed haar rit met het mes tussen de tanden en dat betaalde zich uit in de allersnelste rit van de avond. De tijd van deze combinatie bleek voor geen enkele andere combinatie benaderbaar. De uiteindelijke nummer twee, Stella Röhlcke, kwam het dichtst in de buurt met haar rit met de 11-jarige merrie Delina, maar had daar ruim drie seconden langer voor nodig. De Ierse amazone Anna Carway pakte de derde prijs vanavond met haar paard Ajaccio.

De plaatsen vier tot en met negen werden gevuld door Nederlandse combinaties met een mooie vierde plaats voor Kelly Jochems en Egwel (v. Singapore). Kim Hoogenraat volgde met Accent Z op plaats zes en beide amazones wisten een foutloze omloop te rijden. Zowel Tom Schellekens als Rowen van de Mheen waren sneller dan de winnares van vanavond, maar hun onverschrokken ritten moesten beiden bekopen met een onfortuinlijke springfout.

Bekijk hier de volledige uitslag

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
2,942VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles