17.6 C
New York
vrijdag, oktober 22, 2021

Buy now

Malin Baryard-Johnsson winnares Provincie Noord-Holland Prijs

De voorlaatste springrubriek van Jumping Amsterdam is vanmiddag gewonnen door de Zweedse amazone Malin Baryard-Johnsson met H&M Second Chance. De amazone reed een prachtige foutloze barragerit in 28.34 seconden.

In totaal wisten zeven combinaties zich te plaatsen voor de barrage van de Provincie Noord-Holland Prijs. Michael G Duffy en Pieter Devos wisten beiden een tijd onder de 28 seconden te rijden maar beide ruiters moesten vier strafpunten noteren.

Malin Baryard-Johnsson’s tijd met de schimmelmerrie Second Chance bleek vervolgens voor het resterende deelnemersveld niet te evenaren.

Simon Delestre, die gisteren nog de Grote Prijs van Amsterdam won, kwam vandaag het dichtst in de buurt. Met Ucello de Will noteerde de Fransman de tweede tijd. Niels Bruynseels mocht de derde prijs in ontvangst nemen met Utamaro D Ecaussines.

De Colombiaanse springruitere Dayro Arroyave reed Handy van Hd naar de vierde plaats en hij bleef daarmee de eveneens foutloze Eric van der Vleuten voor. Eric van der Vleuten wist zich vandaag als enige Nederlander te plaatsen voor de barrage en reed een prima foutloze omloop met de 10-jarige schimmelmerrie Snoes (v. Clarimo).

Bekijk hier de volledige uitslag

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
2,987VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles