21.4 C
New York
vrijdag, september 17, 2021

Buy now

Emanuele Gaudiano niet te kloppen in 1.45m rubriek


Het was punten verzamelen vandaag in de 1.45m accumulator rubriek op Jumping Amsterdam en dat leverde spannende momenten op, waarbij het publiek enthousiast op reageerde. De Italiaanse springruiter Emanuele Gaudiano wist alle punten te verzamelen en had daar slechts 44.55 seconden voor nodig.

In totaal slaagden 26 van de 55 combinaties er in een foutloze omloop te rijden, maar geen van deze combinaties wist dat sneller te doen dan Gaudiano en de razendsnelle merrie Carlotta. Het dichtst in de buurt kwam de Zweedse amazone Malin Baryard-Johnsson met H&M Second Chance en dat leverde de combinatie een tweede plaats. Daniel Deusser had Kiana van het Herdershof geselecteerd voor deze rubriek en dat leverde hem een derde plaats op in het klassement.

Lisa Nooren was de snelste Nederlander in deze rubriek. Met VDL Groep Centora de Wallyro had de amazone slechts 48.05 seconden nodig voor haar omloop en dat leverde een mooie vijfde plaats op.

Doron Kuipers wist zich na een mooie omloop met Homer de Muze ook in de top tien te rijden en werd met een tijd van 50.75 seconden tiende in het eindklassement.

Vanavond staan er nog twee springrubrieken op het programma van deze ‘Diamond Edition’ van Jumping Amsterdam, waaronder de altijd spectaculaire Grote Prijs van Amsterdam.

Bekijk hier de volledige uitslag

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
2,942VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles