17.3 C
New York
vrijdag, oktober 22, 2021

Buy now

Adelinde Cornelissen wint ook kür met Governor-STR

Het was opnieuw spannend in de strijd tussen Adelinde Cornelissen met Governor-STR en Joyce Heuitink met Gaudi Vita. De twee combinaties blijken keer op keer zeer aan elkaar gewaagd. Net als in de Prix St. Georges ging vandaag de hoofdprijs naar Adelinde Cornelissen met Governor-STR. Met een score van 80.50 procent slaagde zij er als enigen in een score boven de 80 procent te rijden vandaag waarbij er hoge cijfers werden genoteerd op het juryprotocol.

Het verschil met de nummer twee was opnieuw klein. Joyce Heuitink kwam met Gaudi Vita net onder de 80 procent uit met een totaal van 79.875 procent. Met hoge cijfers voor onder andere galop en moeilijkheidsgraad kwam de combinatie net iets onder de score van Adelinde uit.

Na haar derde plaats in de U25 rubriek met Charming Lady wist Jeanine Nieuwenhuis opnieuw een podiumplek te bemachtigen en mocht zij voor de tweede keer een prijs in ontvangst nemen vandaag. Met de 8-jarige Charmeur reed de amazone naar 76.625 procent met hoge cijfers voor onder andere uitgestrekte draf en het halthouden.

Thamar Zweistra eindigde met Erina op een vierde plaats met 74.042 procent en Lynne Maas werd vijfde met Fantastique. Lotje Schoots eindigde op plaats zes met Grace of Rose.

Bekijk hier de volledige uitslag

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
2,987VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles