21.8 C
New York
zondag, augustus 14, 2022

Buy now

Zoer rijdt met Florian naar winst in 1.40m rubriek Outdoor Gelderland


De 1.40m rubriek op Outdoor Gelderland is vanmiddag gewonnen door Albert Zoer. Zoer had voor deze rubriek de hengst Florian (v. Zirocco Blue) gezadeld.

Door de hengst op zorgvuldige wijze door het parcours te loodsen wist Albert Zoer niet alleen de eerste, maar ook de tweede fase foutloos te doorlopen om dat vervolgens ook nog eens in de snelste tijd te doen.

Frank Schuttert kwam vervolgens het dichtst in de buurt van de snelle Albert Zoer. In 28.88 seconden stuurde Schuttert zijn ruin Arc de Triomph (v. Triomphe de Muze) naar de tweede plaats in deze rubriek.

Robert Vos bleef wist vervolgens zijn omloop met Carat (v. Cardento) een fractie sneller te rijden dan de Amerikaanse amazone Chloe Reid en maakte daarmee het podium compleet. Glenn Knoester maakte de top vijf compleet door als laatste een omloop onder de 30 seconden neer te zetten met zijn ruin Alpicor (v. Lupicor).

Bekijk hier de volledige uitslag

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,433VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles