2.1 C
New York
donderdag, december 1, 2022

Buy now

Winst voor Mexicaanse springruiters op Outdoor Gelderland


Vandaag zijn op Outdoor Gelderland vier internationale springrubrieken verreden. De driesterren slotrubriek werd vanavond gewonnen door de Mexicaanse springruiters Eugenio Garza Perez en Ernesto Canseco, die zich beiden op een eerste plaats wisten te nestelen.

In de de 1.40m slotrubriek kwamen maar liefst 126 internationale combinaties aan start, waarbij gestreden werd om twee eerste, twee tweede en twee derde plaatsen. Lange tijd ging de Canseco aan de leiding na zijn omloop in 56.43s. Canseco had eerder vandaag al op het podium gestaan na zijn overwinning in de 1.20m rubriek. In het staartje van de wedstrijd wist zijn landgenoot Eugenio Garza Perez met Bariano net even sneller zijn ronde te rijden in 55.29s. Geen van de resterende combinaties wist daarna nog een snellere tijd neer te zetten, waardoor er een Mexicaans feestje ontstond met twee eerste prijzen. De twee tweede prijzen waren vanavond voor Sander Geerink met Bentley N. en Kevin Olsmeyer met Bredero. Sjaak Sleiderink en Stefanie Heins maakten het podium compleet met hun twee derde plaatsen.

1.35m rubriek
Vanmiddag stond de tweefasen wedstrijd op 1.35m op het programma en ook voor deze rubriek had zich een groot aantal combinaties aangemeld. Maar liefst 79 combinaties verschenen aan de start in deze rubriek. Maar het was Ibrahim Hani Bisharat die er met de winst vandoor ging, nadat hij zijn tweede fase in slechts 27.54 seconden had volbracht. Als tweede plaatste Harrie Wiering zich met Oberon (v. Olympic Fire) en het podium werd compleet gemaakt door Molly Ashe-Cawley met haar ruin Picobello Choppin Pc.

1.30m rubriek

De tweede internationale rubriek werd op tijd gereden. Het 1.30m parcours wist 68 combinaties naar de start te lokken. De Spaanse Diana Marsa-Lafarge wist de snelste omloop te rijden in deze rubriek. Met haar hengst Andi D’Emiralia (v. Diamant de Semilly) reed de amazone in slechts 60.56 seconden het parcours rond en won daarmee deze rubriek. Kirsten Rikkert had ruim een seconde meer nodig voor haar foutloze omloop met de ruin Sorrento (v Kingston) en werd daarmee tweede in het klassement. De uit Australie afkomstige James Paterson-Robinson legde beslag op de derde plaats na een mooie omloop met de merrie Fanta Lime (v. Cantos). In totaal wisten in deze rubriek achttien combinaties een foutloze omloop neer te zetten.
 
1.20m rubriek

De eerste rubriek startte vanmorgen vroeg om 08:00 uur met een deelnemersveld van 36 combinaties, waarbij uiteindelijk twaalf combinaties zich in de prijzen wisten te rijden. Het podium was internationaal gekleurd met op de eerste plaats de Mexicaanse springruiter Ernesto Canseco die met zijn schimmelruin Fugero Carlos de tweede fase foutloos in 27.13 seconden wist te rijden. De tweede plaats was voor Valeria Gineve (RUS) met de merrie Joujou de Moscou. Niels Brussen wist zich als derde te plaatsen na zijn snelle foutloze omloop met de merrie Gacela -G in 28.78 seconden.

Bekijk hier alle uitslagen van vandaag

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,587VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles