24.3 C
New York
woensdag, mei 18, 2022

Buy now

Bart Bles geeft concurrenten het nakijken in 1.30m rubriek

Papendal- Op spectaculaire wijze heeft Bart Bles zojuist de overwinning van de 1.30m rubriek op zijn naam geschreven. De springruiter was de allersnelste in de maar liefst 27 combinaties tellende barrage.

Met 27 combinaties foutloos in de eerste omloop van de CSI1* Big Tour Grand Prix om de Hotel Papendal Prijs werd de barrage bijna een op zichzelf staande wedstrijd. Het 1.30m parcours leverde in die barrage opnieuw een ruime selectie foutloze combinaties op, waarbij het verschil werd gemaakt in snelheid.

Lange tijd voerde Doron Kuipers het klassement aan nadat hij met de merrie Froukjecara (v. Washington) een razendsnelle omloop wist neer te zetten in slechts 31.24 seconden. Deze scherpe tijd van Kuipers bleek halverwege niet te benaderen voor de concurrentie. Diana Marsa-Lafarge kwam met Andi D’Emiralia (SPA) nog het dichtst in de buurt met een tijd van 32.08 seconden.

Het gevaar lag echter nog op de loer voor Doron Kuipers. Bart Bles stuurde namelijk zijn El Divo (v. Lord Sandro) vol overtuiging het parcours in om daar op spectaculaire wijze ruim onder de tijd van Kuipers dook om vervolgens de leiding van het klassement over te nemen. Daar waar de tijd van Doron Kuipers al een opgave bleek voor de concurrentie, was de tijd van Bart Bles en El Divo onverslaanbaar en was het deze combinatie die voorop in de ereronde mocht rijden.

Sanne Thijssen wist met haar Carinja 18 (v. For Fashion) nog wel voorbij de tijd van de Spaanse Marsa-Lafarge, maar haar tijd van 31.67 seconden werd geevenaard door Harrie Wiering die met de merrie Folinda (v. Van Gogh) naar de derde tijd in deze rubriek wist te rijden.

Bekijk hier de volledige uitslag

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,311VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles