25 C
New York
zondag, augustus 14, 2022

Buy now

Array

Daniel Deusser’s First Class overleden aan gevolgen koliek

Het toppaard van de Duitse springruiter Daniel Deusser is overleden aan de gevolgen van koliek. Met de 12-jarige Balou du Rouet zoon First Class van Eeckelghem beleefde Deusser vele successen waaronder het teambrons op de Olympische Spelen in Rio vorig jaar.

Op zijn social media account schrijft een geëmotioneerde Daniel Deusser naar aanleiding van het overlijden van zijn vriend:

“Er bestaan geen woorden die kunnen omschrijven wat ik nu voel en denk. Vandaag heb ik afscheid moeten nemen van een vriend. Vanaf de eerste dag dat ik op jouw rug zat wist ik dat we waren voorbestemd om grootse dingen te bereiken. En alhoewel het aanvankelijk nog wat onwennig was en jij, durf ik nu wel toe te geven, niet de makkelijkste was, wist jij mij met jouw vechtlust keer op keer weer te verbazen. Vanaf onze eerste Grand Prix winst, het winnen van het Duitse Kampioenschap tot aan de bronzen Olympische medaille die ik om mijn nek gehangen kreeg in Rio, het is zonder enige twijfel allemaal aan jou te danken. Jij was mijn ‘eens in mijn leven’ paard en ik zal je altijd meedragen in mijn hart. Rust zacht mijn vriend.”

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,432VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles