21.8 C
New York
zondag, augustus 14, 2022

Buy now

Brussen en Wiering winnen ochtendrubrieken Outdoor Gelderland


Vanmorgen zijn op Outdoor Gelderland de met 1 ster gedoteerde Small Tour en Big Tour springrubrieken verreden.

Big Tour
De startlijst van de tweefasen Big Tour telde vandaag 76 internationale combinaties. Maar liefst 48 combinaties wisten door te dringen tot de tweede fase. In die tweede fase wisten vervolgens ook nog eens 38 combinaties foutloos te blijven. Het was Harrie Wiering die in deze rubriek de snelste tijd in de tweede fase wist te realiseren. Met de merrie Folinda (v. Van Gogh) reed Wiering een weergaloze omloop en klokte hij af op 27.77 seconden. Ook amazone Kirsten Rikkert wist haar omloop zeer snel te voltooien. Met de ruin Sorrento (v. Kingston) klokte zij af op de tweede tijd van vandaag in 27.85 seconden. Bart Bles en Casanova (v. Lord Sandro) maakten er een volledig Nederlands podium van door de derde tijd neer te zetten in 28.92 seconden. Bles bleef daarmee Sanne Thijssen en Carinja 18 slechts een fractie voor, waardoor de amazone net buiten het podium terecht kwam op de vierde plaats. De top vijf werd compleet gemaakt door Pam Nieuwenhuis en Vendorlux. V (v. Lux).

Small Tour

In de 1.20m rubriek was het Niels Brussen die, evenals vorig jaar, met de winst aan de haal ging. Met de hengst Fabulous (v. Tangelo van de Zuuthoeve), die hij overigens pas sinds drie maanden rijdt, zette Brussen de snelste tijd neer in 57.78 seconden. Isabelle Boon wist met de ruin Vince (v. Krunch de Breve) de tweede tijd neer te zetten in 58.59 seconden. Ook de derde plaats was in deze rubriek bestemd voor een Nederlandse combinatie. Pam Nieuwenhuis wist met haar hengst Golden Boy V de derde tijd te noteren na een vlekkeloze omloop in 58.78 seconden. In totaal wisten in deze rubriek 10 van de in totaal 27 combinaties foutloos te blijven en vielen er 12 combinaties in de prijzen.

Bekijk hier de uitslagen

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,432VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles