Jumping Mechelen: Van der Meer en Visser opnieuw op podium

/images/dressuur 28122015.jpg
Foto: Tabitha de Bie - Paard & Ponygids

Gisteren wisten zij in de Prix St. George de eerste en tweede plaats van het podium al te bezetten. Vandaag deden ze dat nog eens dunnetjes over in de CDI-5* Inter I Freestyle.

De juryleden toonden zich unaniem over de kür van Patrick van der Meer met de nog maar achtjarige Coco Chanel (v. Sandreo). Alle juryleden plaatsten de combinatie op een eerste plaats met een totaalscore van 74.325%.

Tommie Visser pakte net als gisteren de tweede plaats met de negenjarige Bojengel (v. Uptown). Met een percentage van 72.125% bleef de combinatie de Belgische amazone Jorinde Verwimp ruim voor. Zij eindigde met een percentage van 70.500% op de derde plaats. Hiermee zag het podium er precies het zelfde uit als gisteren.

Klik hier voor de volledige uitslag