14.3 C
New York
donderdag, oktober 6, 2022

Buy now

Mechelen: eerste plaats voor De Ronde, Chardon op twee

De verschillen tussen de top drie menners en de overige deelnemers waren behoorlijk. IJsbrand Chardon, Koos de Ronde en Boyd Exell domineerden deze warming up ronde van de Wereldbekerwedstrijd vierspannen.
Koos de Ronde stond als eerste op de startlijst en het was aan hem om in de eerste rit een zo scherp mogelijke tijd neer te zetten. Hij zette met zijn vierspan een tijd neer van 127.19 en het was aan de overige deelnemers om die tijd te verbeteren.
Geen gemakkelijke opgave bleek na afloop, want het lukte geen enkele menner om hun vierspan sneller door het parcours te sturen. IJsbrand Chardon kwam met zijn vierspan Lippizaners nog het dichtst in de buurt met een tijd van 128.74, maar hij moest vandaag genoegen nemen met een tweede plaats. Beide Nederlanders slaagden er beiden wel in om de Australische Boyd Exell voor te blijven. Hij stuurde zijn span rond in een tijd van 129.95s en pakte daarmee de derde plaats van vandaag.
Morgenavond wordt de finale verreden waarin opnieuw wereldbekerpunten te verdienen zijn.
Bekijk hier de uitslag van de warming up vierspannen

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,514VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles