24.3 C
New York
maandag, mei 29, 2023

Buy now

Piet Raijmakers jr concurrentie te snel af in Den Bosch

In de Brabanthallen gingen vrijdagmiddag maar liefst 67 internationale combinaties van start in de CSI5* tweefasen wedstrijd. Piet Raijmakers zorgde voor een Nederlandse overwinning door met Van Schijndel’s Olaya Z de snelste tijd neer te zetten.

In totaal wisten 35 combinaties de eindstreep zonder kleerscheuren te halen. Tien combinaties besloten het parcours vroegtijdig te beëindigen. Piet Raijmakers jr en Henk van de Pol wisten als enigen het 1.40m parcours onder de 30 seconden rond te rijden.

De Zwitserse ruiters Martin Fuchs en Steve Guerdat reden naar een respectievelijke derde en vierde plaats in het klassement. Harrie Smolders maakte de top vijf compleet met de 13-jarige hengst Quint v/h Maarlo Z.

Bekijk hier de volledige uitslag

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,790VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles