2.1 C
New York
donderdag, december 1, 2022

Buy now

Pavo Cup 4-jarigen gewonnen door Nashville SW

De nog maar vier jaar oude hengst Nashville SW (Secret x Jazz) wist te imponeren in Ermelo. Niet alleen liet dit aanstormend talent zich goed zien onder zijn amazone Femke de Laat, maar ook onder gastamazone Eva Möller toonde hij zich zeer werkwillig en liet het publiek zien wat hij in huis heeft.

Met een overtuigende 10 van Eva Möller op het rapport was deze hengst dan ook de welverdiende winnaar van de Pavo Cup voor de 4-jarigen. Een trots moment voor fokker Martien Willig die met namens de Vrienden van de KWPN de fokkerspremie kreeg uitgereikt voor het fokken van de beste hengst.

Reserve kampioen

De runner-up in deze Pavo Cup finale was de vosmerrie Nanny McPhee (v. Sorento) gereden door eigenaresse en fokker Judith Ribbels. Deze werkwillige merrie ontving een 9.5 voor het overrijden en eindigde daarmee als reserve kampioen. Judith Ribbels mocht vervolgens de fokkerspremie in ontvangst nemen voor de beste merrie.

Nanny McPhee
Nanny McPhee (Vitalis x Sorento) ©Tabitha de Bie

Dutch Dream

Dream Boy nakomeling Dutch Dream (Dream Boy x Fürst Romancier) mocht plaatsnemen op de derde podiumplek. Edith Chardon wist deze door A.P.G. de Lange gefokte hengst fijn voor te stellen. Eva Möller gaf de hengst een 9 omdat hij weliswaar een comfortabel gevoel gaf, maar nog niet goed wist te ontspannen in de stap.

Bekijk hier de volledige uitslag van de Pavo Cup finale 4-jarigen

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,587VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles