2.2 C
New York
maandag, november 29, 2021

Buy now

Spectaculaire rit McLain Ward betaalt zich uit

Met een spectaculaire rit heeft McLain Ward vanmiddag op het CHIO Rotterdam de strijd tegen de klok in zijn voordeel beslist. Met de 2-jarige hengst Catoki was de Amerikaanse springruiter ruim twee seconden sneller dan de nummer twee Francois Jr Mathy.

In de wedstrijd, die op tijd werd verreden, wist krap de helft van het deelnemersveld de nul te bewaren. Niemand kon echter tippen aan de tijd van de snelle Amerikaan. De Belgische springruiter Francois Jr. Mathy kwam met een verschil van toch nog ruim twee seconden het dichtst in de buurt. Adrienne Sternlicht was een fractie langzamer en eindigde met Lafayette van Overis op een derde plek.

Beste Nederlander

Kevin Jochems sloot met Balou Z de top 10 en was daarmee de beste Nederlander.

Klik hier voor uitslagen

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,033VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles