Gerco Schröder op podium 1.45m rubriek Samorin

Zweeds een-tweetje in Gotenburg
Foto: Tabitha de Bie - Paard & Ponygids

Gerco Schröder mocht in Samorin plaatsnemen op het derde podiumblok. In de 1.45m rubriek die op tijd werd verreden wist de ruiter zijn paard Glock’s Zaranza naar een keurige derde plaats te rijden. De Karandasj zoon had slechts 62.45 seconden nodig om het parcours te springen en viel daarmee in de prijzen.

De Amerikaanse amazone Jessica Springsteen zette de snelste rit neer. Met Volage du Val Henry had de amazone slechts 61.24 seconden nodig in het parcours en daarmee eindigde zij bovenaan het klassement. Met een verschil van slechts vijfhonderdste van een seconde ging de tweede plaats naar de Duitse Marcel Marshall met de 10-jarige merrie Crystal.

Ook Jeroen Dubbeldam kwam aan start in Samorin. Met Gioia van het Neerenbosch moest de springruiter vier strafpunten incasseren en kwam daardoor niet in de buurt van het podium.

Klik hier voor de uitslag