24.9 C
New York
maandag, augustus 2, 2021

Buy now

Isabell Werth ijzersterk met Bella Rose in Aken

Isabell Werth was opnieuw ijzersterk met Bella Rose in Aken. De Duitse amazone had haar toppaard gezadeld voor de vijfsterren Grand Prix en dat betaalde zich uit met de zege. Met een score van 87.783 procent nam de combinatie met ruim twee procent afstand van de nummer twee, Dorothee Schneider.

De indrukwekkende passage van Showtime FRH resulteerde in tienen op het protocol van Dorothee Schneider. Die score droeg bij aan het totaalcijfer en daarmee eindigde de amazone op een mooie tweede plaats achter haar landgenote Isabell Werth. De twee topresultaten van de Duitse teamamazones werden nog eens knap aangevuld met de vierde plaats van Jessica von Bredow-Werndl. Met TSF Talera BB noteerde de amazone een score van 79 procent. In de landenwedstrijd gaat Duitsland dan ook glansrijk aan de leiding.

Charlotte Dujardin eindigde op plaats drie met de ruin Erlentanz. De Britse amazone reed middels een prachtige proef, waarbij de galoptour op hoge cijfers werd getrakteerd, naar ruim 79 procent. Teamgenote Charlotte Fry werd elfde met Dark Legend met een mooie score van 74.435 procent.

Olympisch Kaderscore voor Adelinde Cornelissen

Met 73.565 procent heeft Adelinde Cornelissen opnieuw een Olympisch Kaderscore bij elkaar gereden in Aken. Waardering kwam er op het juryrapport vooral voor de wissels en de galop die Zephyr toonde. Pech was er voor Marlies van Baalen en Ben Johnson. Zij maakten in de proef een paar kostbare fouten, waardoor de combinatie op de voorlaatste plaats in het klassement eindigde. Door het uitvallen van Diederik van Silfhout en Expression rijdt Nederland tevens niet mee in de landenwedstrijd.

Duitsland aan kop in landenklassement

Met veertien punten voorsprong gaat Duitsland aan de leiding in het landenklassement. Denemarken volgt op plaats drie en het Amerikaanse team staat op kleine afstand van Denemarken op plaats drie. Zaterdag staat de Grand Prix Spécial op het programma en zondag vindt de ontknoping plaats na de kür op muziek.

Klik hier voor uitslagen

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
2,879VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles