All In voor Peder Fredericson

All In voor Peder Fredericson
Peder Fredericson met H&M All In. Foto: Tabitha de Bie

Peder Fredericson heeft met All In de Grote Prijs van Falsterbo gewonnen. Met H&M All In (v. Kashmir van Schuttershof) wist de Zweedse springruiter het publiek in slechts 42.5 seconden te trakteren op een thuisoverwinning. De wedstrijd werd verreden over twee ronden waarbij de Nederlanders ditmaal geen grote rol van betekenis speelden. Bart Bles eindigde met Israel vd Dennehoeve op een achtste plaats, met slechts één tijdfout in beide omlopen.

De Italiaan Emilio Bicocchi eindigde op een mooie tweede plaats met de 10-jarige Evita SGZ (v. Verdi TN). De combinatie was slechts tweehonderdste langzamer dan Fredericson. Tussen de nummers twee en drie bedroeg het verschil krap twee seconden. Fransman Mathieu Billot had precies 44 seconden nodig om de 13-jarige Quel Filou 13 naar de derde plaats te sturen.

De top vijf werd compleet gemaakt door Rolf Göran Bengtsson met Oak Grove’s Carl op plaats vier. Fransman Levy Edward werd vijfde met Drag du Buisson Z.

Eerder vandaag was er wel een podiumnotering voor Bart Bles. Bles werd in de 1.45m tweede, achter Malin Baryard-Johnson, met Grand Canyon van HD (v. Cartani). Harrie Smolders ging gisteren van start in de 1,50m. rubriek en werd daar derde met de 10-jarige Monte Carlo (v. Cassini II).

Klik hier voor uitslagen