Anemone Horse Trucks en Stoeterij Sterrehof tekenen sponsorcontract Jumping Amsterdam

Anemone Horse Trucks en Stoeterij Sterrehof hebben een 5-jarig sponsorcontract met Jumping Amsterdam getekend. Daarmee wordt ook de rubrieksponsoring van de Grote Prijs van Amsterdam voor deze periode voortgezet.

Groot belang

“De meerjarige ondersteuning van trouwe sponsors zoals Stoeterij Sterrehof en Anemone Horse Trucks is voor ons van groot belang. Langdurige afspraken leggen een stevig fundament onder het evenement. Dat geeft partijen de gelegenheid om de samenwerking en sponsoring optimaal te activeren,” licht concoursdirecteur Annemarike van Putten-Bunschoten verheugd toe. “De verbintenis van deze prachtige bedrijven met Jumping Amsterdam onderstreept het hart dat zij voor zowel het evenement als de paardensport hebben. Wij waarderen het vertrouwen dat zij hiermee naar ons uitspreken enorm.

“Het DNA van Jumping Amsterdam en Anemone Horse Trucks kent veel gelijkenissen.” vult directeur Anemone Horse Trucks Stefan van Kooten aan. “We willen allebei optimale kwaliteit leveren en gaan voor 100% klanttevredenheid. Op die manier kan je aan een partnership voor vele jaren bouwen. We hebben vertrouwen in dit prachtige evenement waarbij de paardensport naar een niveau hoger wordt gebracht. We vinden het ook geweldig om de fijne samenwerking met Stoeterij Sterrehof voort te zetten en de Grote Prijs van Amsterdam de aankomende jaren te blijven sponsoren!”

Springsport hoog in het vaandel

Ook Ivo Campagne, eigenaar van Stoeterij Sterrehof, is zeer tevreden met de verbintenis: “De relatie tussen Jumping Amsterdam en Stoeterij Sterrehof bestaat inmiddels al vele jaren. We zijn blij om samen met Anemone Horse Trucks onze samenwerking nog eens voor vijf jaar voort te kunnen zetten. De parallellen tussen het topconcours in onze hoofdstad en ons bedrijf zijn duidelijk. Kwaliteit en streven naar het hoogst haalbare staan bij beide op de voorgrond. Daarnaast is de sfeer op dit publieksevenement geweldig. Als mede-sponsor van de Grote Prijs en bedrijf dat de Nederlandse springsport hoog in het vaandel heeft staan, dragen we graag op onze wijze een steentje bij aan de continuering hiervan.”