vrijdag, april 12, 2024

Glansrijke overwinning Leopold van Asten en VDL Groep Beauty

Na de vrijdagavond slotrubriek klonk het Wilhelmus in de Brabanthallen voor Leopold van Asten. De springruiter wist in de 12 combinaties tellende barrage als enige onder de 28 seconden te duiken en besliste daarmee de wedstrijd in zijn voordeel. De overwinning van Van Asten met VDL Groep Beauty was natuurlijk nog eens extra bijzonder vanwege het feit dat de strijd werd gestreden om de felbegeerde VDL Groep Prijs.

Niels Bruynseels mocht vandaag als eerste van start in de barrage en zette de tijd op scherp door 28.18 seconden op de klok te noteren. Geen van de combinaties slaagden er vervolgens in de tijd van de snelle Belgische springruiter te evenaren, ondanks verwoede pogingen. Bruynseels moest uiteindelijk alleen Leopold van Asten voor zich dulden en eindigde met Gancia de Muze op een mooie tweede plaats.
Doron Kuipers miste met Charley net het podium. Het verschil tussen hem en de uiteindelijke nummer drie, Danielle Goldstein bedroeg slechts 3/100 seconden. De Israelische amazone reed de merrie Lizziemary vakkundig door het parcours en wist de klok net een tikje sneller stil te zetten.
Maikel van der Vleuten stond eerder vandaag nog op het podium met Dana Blue en wist ook nu twee mooie foutloze omlopen neer te zetten met Verdi TN. De tijd bleek echter de spelbreker, waardoor de combinatie het in deze rubriek met een zevende plaats genoegen moest nemen.

Related Articles

3,471FansLike
719VolgersVolg
717VolgersVolg
- Advertisement -spot_img

Latest Articles