21.4 C
New York
vrijdag, september 17, 2021

Buy now

Sanne Voets wint KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy Jumping Amsterdam


Zojuist heeft Sanne Voets met overmacht de KNHS- Witte van Moort paradressuurwedstrijd in Amsterdam gewonnen. De amazone behaalde met haar toppaard Demantur RS2 N.O.P. 79 procent en daarmee nam ze ruim drie procent afstand van de nummer twee van vandaag Frank Hosmar met Alphaville.

Sanne Voets beleefde vorig jaar al een topjaar met onder andere een overwinning in Amsterdam. Als kers op de slagroom behaalde de amazone maar liefst drie gouden medailles op de wereldruiterspelen in Tryon. De amazone is dit jaar opnieuw succesvol van start gegaan en wist haar eerste wedstrijd van 2019 direct te winnen.

Frank Hosmar eindigde op plaats twee met Alphaville N.O.P. met een zeer verdienstelijke score van 75.917 procent. Voor Frank Hosmar was de wedstrijd in Amsterdam extra bijzonder. Hij verscheen niet alleen als ruiter in de ring, maar ook als trainer van maar liefst twee deelnemers. Maud de Reu eindigde met de 16-jarige Webron op plaats drie met een prachtige score van 73.50 procent. Yvette Overgoor reed de 9-jarige Vivaldi nakomeling Flynn naar 70.667 procent en eindigde daarmee op plaats vijf.

Demi Vermeulen maakte in december haar debuut met de 16-jarige Wannabe en vormt dus nog maar kort een combinatie met deze Royal Dance nakomeling. De combinatie raakt al goed op elkaar ingespeeld en dat betaalde zich vandaag uit in een score van 72.50 procent en een vierde plaats in het eindklassement.

Bekijk hier de volledige uitslag

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
2,942VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles