21.4 C
New York
vrijdag, september 17, 2021

Buy now

Pius Schwizer winnaar Telegraaf Prijs, tweede plaats voor Bart Bles

Pius Schwizer winnaar Telegraaf Prijs, tweede plaats voor Bart Bles

De eerste springrubriek, een tweefasen rubriek, van het vrijdagavondprogramma van jubilerend Jumping Amsterdam is gewonnen door de Zwitserse springruiter Pius Schwizer en de 11-jarige merrie Cina Conna Awr. Schwizer reed de tweede fase in slechts 23.44 seconden en dat was voldoende om de hoofdprijs in ontvangst te mogen nemen.

Van Bart Bles weten dat hij razendsnelle omlopen kan rijden en ook vandaag was dit het geval. De springruiter eindigde met Gran Canyon van Hd op plaats twee na een fantastische omloop te hebben neergezet. Het verschil met de winnaar van de rubriek bedroeg dan ook slechts 5/100 seconden.

Ook Alberto Zorzi heeft vaker bewezen gevaarlijk snel te kunnen zijn. Vanavond reed hij zich met Beauville Z in 23.75 seconden naar plaats drie in deze 1.45m rubriek.

Maikel van der Vleuten eindigde op een vierde plaats met Beauville Z en hij werd op de voet gevolgd door Jur Vrieling met Herciro van ’t Kiezelhof op plaats vijf en Jeroen Dubbeldam wist vandaag in het zadel van de kwaliteitsvolle Zenith een prachtige foutloze omloop te rijden die zich uitbetaalde in een mooie zesde plaats en naar het zich liet tonen een tevreden ruiter.

Bekijk hier alle uitslagen en het programma

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
2,941VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles