21.4 C
New York
vrijdag, september 17, 2021

Buy now

Celine Schoonbroodt-de Azevedo winnares snelste in 1.40m

Drieënveertig combinaties kwamen vrijdagmiddag in actie in de 1.40m rubriek op tijd van Jumping Amsterdam. Twintig van hen wisten een foutloze omloop te rijden, maar er kon er maar één de snelste zijn. Die eer viel te beurt aan de Belgische amazone Celine Schoonbroodt-de Azevedo met Venus de l’Eyre. Met een rondetijd van slechts 60.36s was de Quick Star dochter de allersnelste en wist zij onder andere Jeroen Dubbeldam met Gioia van het Neerenbosch te snel af te zijn die uiteindelijk derde werd in het klassement.

Voorlaatste starter Rodrigo Giesteira Almeida maakte het nog wel even spannend door met Hassan van de Wittemoere. De Portugese springruiter reed een prachtige omloop in 60.80 seconden en daarmee was hij sneller dan de rit van Jeroen Dubbeldam, maar kon hij niet tippen aan de tijd van Celine Schoonbroodt-de Azevedo.

De top vijf werd compleet gemaakt door Sameh El Dahan met Electric Z. De Egyptenaar eindigde op de vierde plaats met een geklokte tijd van 61.10 seconden. Marcus Ehning had ruim 63 seconden voor zijn foutloze omloop met de 11-jarige Up des Chaines.

Klik hier voor alle uitslagen

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
2,941VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles