20.5 C
New York
dinsdag, juni 28, 2022

Buy now

Catherine Dufour aan de slag voor Helgstrand Dressage

Helgstrand Dressage laat weten het team te hebben uitgebreid met niemand minder dan de nummer vijf op de FEI wereldranglijst, Catherine Dufour.

“Ik ben ontzettend trots op deze kans. Ik heb al een paar jaar nauw contact met Andreas Helgstrand en het mogen trainen van enkele van werelds beste paarden is echt een eer’ aldus Catherine Dufour. ‘Ik kijk er echt naar uit om te beginnen.’

Catherine Dufour heeft al een behoorlijk indrukwekkende sportgeschiedenis achter haar naam geschreven. Als twaalfjarige maakte ze deel uit van het Deense Nationale team. Bij de Young Riders wist de amazone maar liefst 14 keer de Deense Kampioenschappen te winnen. Haar eerste Olympische wedstrijden reed Dufour op 24-jarige leeftijd met Cassidy. In 2017 werden tijdens de Europese Kampioenschappen twee individuele bronzen medailles en een zilveren teammedaille behaald. De amazone hoopt in 2020 Denemarken opnieuw te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in Tokyo.

Cathrine heeft een eigen dressuurstal in het Deense Roskilde en hier zal zij de Helgstrand paarden gaan trainen. De stal zal gaan fungeren als handelsstal.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,367VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles