14.3 C
New York
donderdag, oktober 6, 2022

Buy now

A-Kader voor Jeanine Nieuwenhuis en TC Athene

In één maand tijd promoveert Jeanine Nieuwenhuis met TC Athene van het B- naar het A-kader bij de dressuur Young Riders. Een bijna unieke prestatie van Jeanine die met TC Athene in Roosendaal alle internationale proeven won en deze week de KNHS MDH Kostendrukkers-wedstrijd op haar naam schreef.

‘Wat goed is, komt snel’ is een bekend gezegde. Het is van toepassing op Jeanine Nieuwenhuis, die dit jaar de overstap maakte naar de stal van Tim Coomans. Sinds half september rijdt ze TC Athene (United x Jazz), de halfbroer van de bekende goedgekeurde hengst Governor. Begin oktober wonnen ze direct hun eerste wedstrijd bij de Young Riders, net als die een paar weken later in Beek en Harmelen.

In het eerste weekend van december wonnen de twintigjarige Jeanine en TC Athene alle drie de Young Riders proeven op het CDI Roosendaal met percentages ruim boven de 70 procent. Deze week voegden ze daar nog een zege aan toe, door met ruim 72 procent de eerste wedstrijd van de KNHS MDH Kostendrukkers Cup te winnen.

SourceKNHS

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,514VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles