14.3 C
New York
donderdag, oktober 6, 2022

Buy now

Jumping Mechelen: Pieter Devos pakt opnieuw de overwinning

Met eenenveertig internationale combinaties op de startlijst ging de 1.50m vijfsterren wedstrijd gisteravond van start. Vijftien combinaties wisten zich uiteindelijk te plaatsen voor de barrage, waaronder Leopold van Asten en Harrie Smolders.

Het was Pieter Devos die zich met de elfjarige Espoir (v. Surcouf de Revell) het snelst en foutloos door het parcours heen wist te werken. Met een tijd van 30.48s mocht de Belgische springruiter de winst op zijn naam schrijven. Een succesvol weekend voor Devos in Mechelen, want hij won eerder al het Vlaams Kampioenschap.

Van de vijftien barrage kandidaten wisten uiteindelijk zes combinaties foutloos te blijven. Harrie Smolders reed met Don VHP Z (v. Diamant de Semilly) een foutloze ronde en eindigde als zesde in het klassement. Leopold van Asten maakte met VDL groep Quinthago Z (v. Quinar) een springfout en strandde op de negende plaats.

De Belgische ruiter Jerome Guery kwam het dichtst in de buurt van de winnende tijd. Hij volbracht het parcours met Papillon Z in een tijd van 30.92s en wist zich daarmee zeker van een tweede plaats.

De Britse amazone Laure Renwick mocht de derde plaats bezetten. Haar rit met Bintang II was met 33.29s snel genoeg voor de derde positie.

Bekijk hier de volledige uitslag

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,514VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles