14.3 C
New York
donderdag, oktober 6, 2022

Buy now

Array

Gruwelijke paardenmishandeling in Bergharen

De eigenaar van het paard, de 74-jarige Cor Jansen, trok er gisteren met een aantal paarden nietsvermoedend op uit. De overige twaalf paarden liepen gedurende deze tijd als altijd buiten in de wei.

In de loop van de middag trof de echtgenote van een collega van Jansen een bloederig tafereel aan in de wei. Een 23-jarige merrie was rond het geslachtsdeel dusdanig mishandeld dat er een wond van circa 5 centimeter was ontstaan. Eigenaar Cor Jansen kwam iets later terug aan en kreeg de schrik van zijn leven. De eigenaar gaf in het artikel van rtlnieuws.nl aan dat hij in alle jaren dat hij met paarden werkte nog nooit zoiets had meegemaakt.

De mishandeling in Bergharen is de zoveelste in een inmiddels behoorlijk reeks paardenmishandelingen. De politie gaat in die reeks mishandelingen uit van een en dezelfde dader. Of deze mishandeling ook kan worden toegeschreven aan de seriemishandelaar is nog niet duidelijk.

Volgens eigenaar Cor Jansen gaat het op dit moment naar omstandigheden goed met de merrie.

De politie roept eventuele getuigen op zich te melden. De mishandeling heeft zondag 1 november tussen 10:00 uur en 15:45 uur plaatsgevonden.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,514VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles