JIM: Diederik van Silfhout wint ook de Grand Prix Freestyle

/images/Diederik van Silfhout 31102015.jpg
Diederik van Silfhout en Bonzanjo (archief) foto: Tabitha de Bie

Na de winst in de Grand Prix gisteren, wist Diederik van Silfhout ook vandaag weer te imponeren met zijn paard Bonzanjo (v. Jazz). In de Grand Prix Freestyle, waar veertien combinaties aan de start verschenen, wist de ruiter uit Lunteren een percentage van 76.625% bij elkaar te rijden, goed voor de eerste plaats in het klassement.

De combinatie bleef daarmee nipt voor op de nummer twee, de Duitse Sönke Rothenberger en Favourit (v. Fidermark) die met een percentage van 76.275% net tekort kwam voor een eerste plaats, maar daarmee wel, net als gisteren, Patrick van der Meer voor bleef.

Patrick van der Meer en elfjarige ruin Zippo (v. Rousseau) eindigden net als gisteren op een hele nette derde plaats met een score van 75,475%.

Lynne Maas eindigde met Zamora (v. Krack C) op een elfde plaats. Mirelle Kemenade-Witlox en Decor Vivaldo bleven steken op een dertiende plaats en Margo Timmermans eindigde op plaats veertien.

Klik hier voor de volledige uitslag