24.3 C
New York
woensdag, mei 18, 2022

Buy now

Oefendag MT Stables

Afgelopen weekend mocht het weer en die kans lieten Marcel en Tamara van Manen van MT Stables niet aan zich voorbijgaan. Zij organiseerden direct een oefendag voor drie- en vierjarige merries. Met de versoepelingen die dit weekend van start gingen was het namelijk het perfecte moment om de merries te laten wennen aan het voorbrengen voor publiek. Het weer werkte prima mee en daardoor waren de eigenaren van de merries dan ook bijna allemaal aanwezig om hun fokproduct in actie te zien tijdens dit oefenmoment in aanloop naar de Centrale merriekeuring.

Helaas had onze fotograaf wat camera pech, daardoor zijn niet alle paarden gefotografeerd.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,311VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles