Thibault Vandenberghe wint Small Tour

Joyce Heuitink net naast podium

Thibault Vandenberghe wint Prix St. Georges small tour in Mechelen
Thibault Vandenberghe met Santiago Song. Foto: Chris Coessens

Thibault Vandenberghe kwam als winnaar uit de bus bij de Prix St. Georges Small Tour van Mechelen. Met Santiago Song (v. Sir Donnerhall) ontving de dressuurruiter de winnende score van de jury.

Charlotte Fry eindigde met een verschil van een half procent op de tweede plaats. De Britse amazone ging lange tijd aan de leiding met Graaf Leatherdale T (v. Lord Leatherdale), maar Vandenberghe snoepte op het laatst de overwinning voor haar neus weg.

Gaudi Vita net buiten podium

Inge Heylen maakte met Kalagan H (v. Universal) de top 3 compleet. De Belgische amazone scoorde 70.441 procent en bleef daarmee Joyce Heuitink voor. Heuitink eindigde net buiten het podium met de 8-jarige Gaudi Vita. De Apache nakomeling had wat spanning en maakte een foutje in het begin van de proef. De amazone wist haar paard weer bij de les te krijgen en wist de proef prima af te ronden met een score van 69.882%.

Klik hier voor uitslagen