Dressuurpaarden Team NL glansrijk door vetcheck

Nederlandse dressuurpaarden krijgen groen licht

Anne Meulendijks met MDH Avanti N.O.P.

Vandaag is het Europees Kampioenschap voor de ruiters en amazones van start gegaan met de veterinaire keuring. Alle dressuurpaarden van het Nederlandse team zijn glansrijk door deze vetcheck gekomen en hebben groen licht gekregen om te starten.

Nederland is één van de 15 landenteams die zal gaan proberen het sterke Duitse team te verslaan. Op papier komt de dreiging voor de Duitsers van de kant van de Britten, de Zweden, de Denen en natuurlijk de oude rivalen, het Nederlandse team. Vooralsnog zijn alle paarden ‘fit to compete bevonden’.

Na de Vetcheck staat de eerste officiële training in de hoofdring op het programma.

Hieronder een beeldverslag van de veterinaire keuring van vanmorgen.

Fotocredits: Judith Kuivenhoven / Judimage