Winst voor Hans Peter Minderhoud en Glock’s Casper

Hans Peter Minderhoud met Glocks Casper. Foto: Tabitha de Bie

Hans Peter Minderhoud heeft zojuist met Glock’s Casper de CDI3* Grand Prix in Ermelo gewonnen. Met een percentage van 72.304 procent nam Minderhoud de leiding in het klassement over van Dorothee Schneider en DSP Pathetique.

Hans Peter Minderhoud met Glocks Casper. Foto: Judimage

Lange tijd ging de Duitse amazone Dorothee Schneider aan de leiding in de goedgevulde rubriek. Met 71.935 procent kwam DSP Pathetique (Quaterback x Casado) krap twee procent boven de score van Thamar Zweistra en Double Dutch uit, die daardoor ook een plekje zakte. Zweistra stond vervolgens met de 11-jarige Hexagon’s Double Dutch (v. Johnson) stevig genesteld achter Dorothee Schneider en gaf die plek niet meer af. De combinatie eindigde tenslotte op een nette derde plaats.

Hoofdprijs voor Glock’s Casper

Als voorlaatste combinatie kwam Hans Peter Minderhoud met Glock’s Casper vervolgens de ring binnen. De 12-jarige Wespoint nakomeling reed vervolgens naar de hoogste score en mocht uit handen van Andreas Helgstrand de hoofdprijs in ontvangst nemen.

Lynne Maas en Simone Pearce maakten de top vijf compleet. Lynne Maas werd vierde met de 10-jarige Electra (v.Jazz) en Simone Pearce stuurde Scolari 4 naar plaats vijf .

Klik hier voor de uitslag