Winst voor Jabab CB en King of Pop VK in Geesteren

Jabab Cb (v. Nabab de Reve x Indoctro x Renville) onder het zadel van Marco Sas. Foto: Claus Close-Up

In Geesteren kwamen vandaag de vier- en vijfjarige springpaarden in actie. In de Winning Rounds werd de strijd beslist in het voordeel van Jabab Cb en King of Pop VK

Vijfjarigen

Bij het springen voor jonge paarden zegevierde de donkerbruine ruin Jabab Cb (v. Nabab de Reve x Indoctro x Renville) onder het zadel van Marco Sas bij de vijfjarigen. Op zijn winnende tijd van 41,77 seconde in de winning round bleef nummer twee Cristel Kalf met de bruine ruin Jopie Amazing Jr (v. Arezzo VDL x Indoctro) 0,36 seconde achter. Rink-Jan Dijkstra eindigde als derde met de vosmerrie J. Coutinho (v. Harley VDL x Goodtimes x Glennridge).

Vierjarigen

Tim Breeschoten stuurde King of Pop VK (v. Dakar VDL x Lupicor x Lux) naar de overwinning bij de vierjarigen. Met 24,9 punt troefde de combinatie Matty Holohan op de donkere schimmelhengst Carino Rossi (v. Corriendo Tau x Robin Z x Litte Boy) af, goed voor 24,2 punt. Steven Veldhuis reed de voshengst Kartouche (v. Baltic VDL x Baloubet du Rouet x Nimmerdor) naar de derde plek (24,0).

CSI Twente wordt woensdag voortgezet met springrubrieken voor de klassen B en Z en internationale proeven op de niveaus CSI1* en CSI2*.