Tribune in aanbouw bezwijkt onder harde wind

Tribune CSI Twente omgewaaid

CSI Twente
CSI Twente. Foto: Tabitha de Bie

Een tribune van 90 meter lang, goed voor 2000 zitplaatsen is vanmorgen rond 08:00 uur bezweken onder de stormachtige wind. De tribune,op het terrein Erve Maathuis in Geesteren, was in aanbouw vanwege de 45e editie van het CSI Twente dat volgend weekend van start gaat.

Omstanders zouden tegenover RTV Oost hebben verklaard dat de tribune nog in aanbouw was en niet goed verankerd stond. Er zijn geen personen gewond geraakt. Met nog een week naar aanloop van het grote evenement zal er dan ook met man en macht gewerkt worden op de tribune weer opgebouwd te krijgen.

CSI Twente benoemt het voorval op haar Facebookpagina “een vermomde zegen”

Bekijk hier het volledige bericht van RTV Oost met video