21.4 C
New York
vrijdag, september 17, 2021

Buy now

Niklaus Rutschi roetsjt naar winst in Rotterdam


Voorafgaand aan de Nations Cup stond er als opwarmertje voor het publiek nog een 1.45m rubriek op het programma, die op snelheid moest worden verreden. Niklaus Rutschi pakte daarin de overwinning na een razendsnelle omloop met zijn Carassina.

Rutschi kwam als elfde de arena binnen met de schimmelmerrie Carassina (v. Colman) en reed daar een razendsnelle omloop in slechts 51.43 seconden. Er werden vervolgens verwoede pogingen gedaan om de Zwitser van zijn koppositie af te rijden, maar geen van de combinaties kon tippen aan de tijd van snelheidsduivel Rutschi.

Het dichtst in de buurt kwamen Nicola Philippaerts met de 8-jarige Krapuul F (v. Diamant de Semilly) met een geklokte tijd van 51.67 seconden. De Belgische springruiter verwees daarmee Marcus Ehning en Mill Creek Filippa K naar plaats drie in het klassement.

De Britse Emily Moffit eindigde met Madame X (v. Continio) op plaats vier en ook Jur Vrieling met Baltic VDL en Kevin Jochems met Evita vielen in de prijzen met een respectievelijke vijfde en zesde plaats.

In totaal bleven 17 combinaties foutloos in het parcours, waaronder ook Maikel van der Vleuten en de 8-jarige Beauville Z (v. Bustique).

Bekijk hier de uitslag

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
2,942VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles