Jeanine Nieuwenhuis pakt zege in Grand Prix U25

Jeanine Nieuwenhuis. Foto: Judith Kuivenhoven - judimage.nl

Jeanine Nieuwenhuis was vanavond in het Kralingse Bos het sterkst in de internationale Grand Prix U25. De amazone zette met haar TC Athene een score neer van 72.359 procent en nam daarmee ruim afstand van de rest van het deelnemersveld. De jury was unaniem in haar oordeel over de Nederlandse combinatie die een nette proef liet zien.

De rest van het podium werd gevuld door twee Duitse deelnemers. Jill-Marielle Becks mocht met Damon’s Satelite 70.718 procent noteren en werd tweede. Landgenote Bianca Nowag werd met de 14-jarige merrie Fair Play RB derde met 70.410 procent.

Maxime van der Vlist werd met ruim 69 procent op het scorebord vierde met Bailey en mocht ook meedelen in de prijzenpot.