21.4 C
New York
vrijdag, september 17, 2021

Buy now

Eventingamazone Olivia Pleysier Nederlands Kampioen Young Riders


Olivia Pleysier heeft zojuist in Renswoude de NK titel voor Young Riders in ontvangst mogen nemen.

Na een fantastisch gereden cross gisteren ging de amazone al aan de leiding in het tussenklassement en vandaag maakte de amazone het af door ook in het afsluitende springparcours haar voorsprong niet meer uit handen te geven. In het zadel van de 9-jarige Spirit Excalibur (v. San Remo) sloeg de amazone een gat van krap 10 punten met de nummer twee en gaat zij vanaf nu als Nederlands Kampioene door het leven.
Ook in het internationale klassement van de tweesterren rubriek eindigde de amazone op het podium. Na haar mooie tweede plaats in de crosscountry en het behaalde resultaat in het springparcours eindigde de amazone op een mooie derde plaats in het eindklassement.

Het zilver werd uitgereikt aan Myrle Schoones en haar 17-jarige ruin Ravallo van de Smeetshoeve. De bronzen medaille was voor Levi Driessen en Lord Ricello (v. Caricello).
Net als bij de junioren kregen ook de Young Riders op het podium een extra prijs uitgereikt in de vorm van de Copain prijs. Naast een geldprijs krijgen de ruiters een extra springtraining tijdens het trainingskamp en een bijdrage in de kosten van deelname aan het EK.

Na de huldiging werden de combinaties traditiegetrouw getrakteerd op een heerlijk verkoelende kampioensduik in de vijver aangrenzend bij het crossterrein.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
2,942VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles