Veenstra, Vos en Vrieling in de prijzen op Indoor Drachten

/nieuws/nieuws_img/algemeen springen 20180112.jpg
Foto: Tabitha de Bie - Paard & Ponygids


Big Tour

Vanmiddag stond de 1.30m rubriek op het programma en ook deze werd over twee fasen verreden. Ook in deze Big Tour wisten 31 combinaties beide fasen foutloos te doorlopen, waarbij vooral de nummer een en twee vandaag dicht bij elkaar in de buurt zaten qua tijd.

Jur Vrieling mocht na zijn razendsnelle rit met de achtjarige hengst Freeman VDL de hoofdprijs in ontvangst nemen en op geringe afstand volgde Dennis van den Brink met de ruin Frasier (v. Carambole) op plaats twee. Madée Schuttenbeld had ruim een seconde meer nodig voor haar omloop met Bonheur (v.Riverman) dan Jur Vrieling, maar haar tijd was ruim voldoende om de derde plaats te mogen innemen. De top vijf werd compleet gemaakt door Hester Klompmaker met Guessina op plaats vier en Kimberly Loos met Katinka L op plaats vijf.

Bekijk hier de volledige uitslag van deze rubriek

Medium Tour

In de tweede rubriek gingen maar liefst 68 combinaties van start. Het tweefasen parcours werd door maar liefst 33 combinaties foutloos afgelegd en dan is het de klok die voor scheidsrechter speelt. Robert Vos was met de 10-jarige ruin Darius (v. Warrant) in 26.05 seconden iedereen te snel af en finishte krap een halve seconde sneller dan de nummer twee Rink-Jan Dijkstra met Sanchez (v. Stakkato). Lisa Everts zette de derde tijd neer en wist in 26.93 seconden ook onder de 27 seconden te blijven met haar paard Red Bull (v. Nassau).

Bekijk hier de uitslag van deze rubriek

Small Tour

Op de tweede dag van Indoor Drachten is de openingsrubriek gewonnen door Gerrit Veenstra met de schimmelmerrie After Pleasure Toltien (v. For Pleasure). Veenstra wist in de 1.20m rubriek op tijd gereden iedereen te snel af te zijn en was ruim drie seconden sneller dan de nummer twee Joke Bakker met Ella’s Choice (v. Zapatero). De top drie werd in deze rubriek compleet met Tessa Hoeksema en haar ruin Hurricane Vika. In totaal bleven 29 combinaties foutloos.

Bekijk hier de uitslag van deze rubriek