20.5 C
New York
dinsdag, juni 28, 2022

Buy now

Witte Van Moort nieuwe sponsor KNHS Parasport-competities

Vandaag ondertekenden Wido van Moort, directeur van Witte Van Moort, en Maarten van der Heijden, technisch directeur van de KNHS, het sponsorcontract dat Witte Van Moort de komende drie jaar aan de aangepaste paardensport verbindt. Witte Van Moort wordt de titelsponsor van de KNHS Para Dressuur Trophy en de KNHS Para Men Trophy.

De samenwerking tussen Witte van Moort en de KNHS is voor tenminste drie jaar en loopt tot 1 december 2020. Witte Van Moort is een familiebedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot internationaal topproducent van hoogwaardig plaatwerk. Maarten van der Heijden: “We zijn ontzettend blij met Witte Van Moort als nieuwe sponsor van de Para Trophy Dressuur en de Para Men Trophy. Dit is een enorme stimulans voor de promotie en ontwikkeling van het aangepast sporten, zowel in de breedte als in de topsport. De competitiewedstrijden tellen tevens mee voor kadervorming. De afgelopen jaren heeft de parasport zich sterk ontwikkeld en zijn de sporters zeer succesvol op internationaal niveau. Mede dankzij de sponsoring van Witte Van Moort hopen we natuurlijk dat we deze trend voort kunnen zetten.” Wido van Moort: “Het is belangrijk dat aangepaste sporters een kans krijgen om zich te ontwikkelen en ervaring op doen op een hoger niveau. De KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur- en KNHS-Witte Van Moort Para Mentrophy bieden deze mogelijkheid en wij zijn trots om daar als sponsor ons steentje aan bij te dragen.”

Kalender KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy:
24 december 2017 – Hellendoorn
13 januari 2018 – Zuidwolde
26 januari 2018 – Jumping Amsterdam
18 februari 2018 – Beuningen
23 februari 2018 – Berkel Enschot
8 maart 2018 – Indoor Brabant
ntb – Finale

Kalender KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy:
29 maart-1 april 2018 – Exloo
11 t/m 13 mei 2018 – Horst
9 t/m11 juni 2018 – Hellendoorn
ntb – Finale

De volledige competitiekalenders worden zo spoedig mogelijk gepubliceerd op de website van de KNHS.

Kijk hier voor informatie over de para-dressuurcompetitie.
Kijk hier voor informatie over de para-mencompetitie.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,367VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
- Advertisement -spot_img

Latest Articles